diumenge, 3 de gener del 2010

Torneig de Voltregà: Una festa de l'hoquei amb regust agredolç

Foto final amb tots els equips participants.

Un gran torneig d'hoquei base femení es el que vam viure ahir a Voltregà. Bons equips, bon ambient, bon hoquei i una bona organització que va estar atent a les necessitats dels equips i acompanyants.
La cara negativa, per l'Olesa, va ser l'estructura de la competició que, per les circumstancies que fossin, ens va abocar a una eliminació fulminant. Estavem al grup del Vilanova i del Voltregà (els que serien, a la fí, els dos finalistes!!!). Això va fer que haguessim de jugar molt aviat els dos partits i,... ja no juguessim més en tot el torneig. A les 12 ja haviem enllestit, i el torneig acabava les set (sense contar el partit de la selecció). Molts equips es van fer un tip de jugar, mentre que les nenes olesanes (i potser més els pares i acompanyants) se'ns va fer una mica llarg. Creiem que per una altre vegada s'hauria de buscar alguna altre estructura de competició que reparteixi millor els partits i les oportunitats, tenint en conta que l'Olesa va conseguir empatar amb el Voltregà (el segon del campionat).
Apart d'això no volem deixar d'insistir que el tracte rebut pels organitzadors i especialment pel coordinador en Jordi Vilaregut va ser excelent.
Anem als partits:
Voltregà 3 - Olesa 3. Partit bastant igualat amb oportunitats pels dos equips, encara que molt assimètric. El Voltregà va conseguir el primer gol a la primera part. A la represa va fer dos gols més, i amb un 3 - 0 a 4 minuts del final, una remontada històrica de l'Olesa que va conseguir igualar el resultat en tres minuts gràcies els gols de la Silvia, la Marina i altre cop la Silvia, deixant el Voltregà ben tocat.
Vilanova 5 - Olesa 1. El Vilanova, amb un equip molt bo tecnicament i que venia amb tota l'artilleria, ha sabut aprofitar les oportunitats que ha tingut amb l'Olesa, tot i que no li ha estat facil. Al descans 2-0. A la segona part entre contratacs i altres filigranes van fer 3 gols més. A un minut del final, la Marina va conseguir el gol de l'honor, deixant el 5-1 final.

Aqui s'acabava l'aventura de l'Olesa al torneig, quedavem pendents del resultat Voltregà - Vilanova, però no hi confiavem gaire. El Voltregà, jugant amb la ventatge de saber que no podia perdre per més de 4 gols, ha sortit molt motivat, i en un preludi de la final, "només" ha perdut de 3 gols (2-5). Les sobredimensionades banquetes del Voltregà i el Vilanova han posat en marxa un gran espectacle d'hoquei, que ens barrava el pas a la classificació de l'Olesa.

A la final, es tornarien a trobar el Vilanova i el Voltregà, encara que aquest cop, el Voltregà més relaxat al haver arribat a la final, desprès d'una semifinal d'infart amb el Castellet , ja se'l veia més conformat i s'ha deixat anar, amb la qual cosa el Vilanova s'ha imposat clarament per 7 a 1.

Remarcar l'esmentada semifinal Castellet - Voltregà que s'ha decidit per penals desprès d'empatar el Voltregà en l'ultim segòn.

Des d'aquest bloc una cordial salutació a tots els equips participants: Reus, Mataró, Castellet, Vilanova, Voltregà i el Booling HC d'Oviedo, així com les jugadores del Voltregà senior que han fet un petit clínic amb les jugadores. Tot un espectacle veura la Bea de la mà de la Laia Vives, juntes...les dos millors porteres del món...