dissabte, 16 de gener del 2010

1ª Catalana: Fergo Sant Feliu 2 - Olesa 7

Demolidor partit de les olesanes que han guanyat amb més comoditat del que pensavem a un sorprès Sant Feliu.
El partit ha començat de cara per l'Olesa ja que al primer minut un fort tret de la Lara ha estat aturat a l'area del Sant Feliu elevant la bola, ... penalti que ha executat perfectament la Lara en un fort tret arran de terra. I el que semblava un cop de sort enseguida s'ha vist que convertia en un aclaparament total de l'Olesa sobre el Sant Feliu que no tingut en tot el partit un moment de repòs per l'implacable pressió de les noies olesanes. Un altre gol de la Lara i dos més de la Cristina que avui era omnipresent a tota la pista, deixaven un significatiu 0-4 al descans. Una Mara molt inspirada s'ha mostrat molt segura a la porteria en aquesta primera part.
A la represa, l'Ariadna s'ha hagut d'enfrotar a una falta directa als 30 segons, degut a l'acumulació de faltes de l'Olesa (que s'ha carregat moltissim en aquest partit, en part a la pressió exercida, però també marcat per l'assimetria de l'arbit a l'hora de pitar les faltes del Sant Feliu que s'ha carregat molt menys tot i fer-nos farts de sentir els cops de destral que hi havia). Gol, doncs del Sant Feliu de falta directa, però la tònica del partit ha estat la mateixa. L'Olesa anticipant tots els passis del Sant Feliu, sortint el contratac, teva-meva, rebot, recupera la pilota, passi enrera, tornar a entrar, i així fins que la Cristina ha fet el cinquè. Poc minuts desprès la Silvia un fortissim tret per la dreta, només ha permès als presents al pavelló veure com la pilota sortia de fons de la porteria: 1-6. Uns minuts mes tard, la Silvia conseguia rematar un precís passe de la Lara, marcant el 1-7. A dos minuts del final en un contratac del Sant Feliu, s'han plantat davant l'Ariadna i ha fotut una gardela per l'escaire que ha impedit fer res a la portera deixant el marcador definitiu. En aquesta part hi ha hagut dos faltes directes més per acumulació de faltes pels dos equips, però que s'han estavellat a les porteres.
Destacar l'enorme esforç de totes les jugadores, avui la Lara amb més punteria que mai no ha parat de donar sustos a la portera Sant Feliuenca, l'Helena s'ha fet un tip de tallar el joc a mig camp, tot i que avui no tingut sort de cara a porteria, l'Alba no ha posat les coses gens facils a les rivals, i la Gemma i la Silvia fent de "correcaminos" per tota la pista. Faltes: Sant Feliu: 11, Olesa: 16.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (2), Cristina Gramunt (3), Helena Oleart, Alba Soler, -cinc inicial-, Gemma Cortés, Silvia Porterias (2), i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (Lara [P], 1:33), 0-2 (Lara), 0-3 (Cristina), 0-4 (Cristina). 2º Part: 1-4 (0:36), 1-5 (Cristina), 1-6 (Silvia), 1-7 (Silvia), 2-7 ( 12:12).

Llençaments Olesa: 1 Penalti (marcat per la Lara), 1 Falta directa (fallada: Cristina).
Llençaments Sant Feliu: 2 Faltes directes (1 marcada i 1 fallada).