dimarts, 19 de gener del 2010

Resultats i classificacions

Nova jornada i nous resultats a 1ª Catalana que mostren una animada competició. Roda, Lloret i Arenys de Munt han conseguit victories relativament còmodes sobre els tres darrers classificats; Breda, Corbera i Sant Cugat.
El Mollet ha anorreat l'Arenys de Mar amb 14 gols que fan que sigui l'equip més golejador i a un gol de la centena. L' Olesa no es queda enrera en el tema dels gols, amb una victoria més comoda del previst sobre el Sant Feliu. Segueix l'excelent actuació de les darreres jornades del Blanes, que ha conseguit un bon empat sobre un dels equips més forts d'aquesta competició. Mentre el Jonquerenc segueix, sense fer massa soroll, en la seva linea d'efectivitat en una excelent segona posició.

A la competició de Femení Base, destacar la nova victoria del Bigues i Riells sobre el Castellet que converteix a aquest equip en un seriós aspirant al titol. La propera jornada del Bigues contra el Vilanova serà una veritable final anticipada, sempre amb el permís del Vilassar que ha obtingut un bon resultat a Olesa. El Reus torna a guanyar a Blanes i recupera punts, i el Vilanova ha pogut amb les "petites" de Mataró. El Voltregà i el Lloret han pogut guanyar bé als equips darrers classificats.