dimarts, 14 de maig del 2013

Nacional Catalana: Manlleu 6 - Olesa 5

Partit molt ajustat, i amb un bon joc olesà, tot i que el marcador pot portar a engany pel desenvolupament del partit. Només cal dir que el resultat al descans era de 4-0.

L'inici del partit ha estat molt igualat, rapid, i amb les jugadores olesanes bastant habils per trencar els esquemes atacants locals. Amb l'entrada de Laura Vall i la Nara Lopez, el Manlleu ha millorat molt l'eficacia atacant i han començat a caure gols, no tant pel domini del joc, sino per l'eficàcia que tenen aquestes jugadores a les que no se'ls hi pot donar peixet.
Una blava a la Lara per protestar una falta que li havien realitzat, ha permès al Manlleu jugar els darrers 2 minuts amb avantage numèrica que ha acabat costant el quart gol a manca de 6 segons.

Repeteixo que el resultat que es donava no era reflexe del joc que es veia. El Manlleu anava acumulant faltes, ja que era més contundent per aturar les entrades dins l'area que molts cops acabaven en penal (l'arbitre en va assenyalar 2 favorables a l'Olesa, però en van ser uns quants més). Per cert, els penals no van voler entrar.

Al primer temps el Manlleu havia acumulat bastantes faltes, però a la segona part practicament no en faria cap (!). El joc es mantenia equilibrat, però les jugadores olesanes seguien insistint i ha acabat arribant el primer gol visitant per la Cristina, poc desprès la Silvia aconseguia marcar i fer el 4-2. Les jugadores osonenques tornaven a remuntar amb 2 gols i es posaven en un tranquilitzador 6-2, mancant 5 minuts. Però amb una bona dosi d'estrategia, l'equip olesà ha començat a apretar a les locals i es que en en els poc minuts que quedaven la Gemma, per 2 cops i la Silvia, un altre vegada, aconseguien posar el 6-5 al marcador restant 1 minut. El Manlleu ha quedat ben desbordat en aquests darrers moments i ha patit per mantenir el resultat (i amb 9 faltes), que perfectament podria haver estat una victòria visitant, tenint en conta el gol anulat a la Silvia per falta (?) dins l'area, les faltes no assenyalades (només 2 al Manlleu en tota la segona part), i es que en les decisions arbitrals l'equip olesà ha quedat bastant més malparat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés (2), Cristina Gramunt (1), Lara Jaime, Silvia Porterias (2), Laura de la Cruz.