diumenge, 17 de gener del 2010

Femení Base: Olesa 3 - Vilassar 9

Un resultat molt més abultat del que ha estat el partit. Més efectivitat i millors porteres en el Vilassar. Que hi farem?
L'equip olesà ha sortit mentalitzat de que havien d'intentar frenar a la Silvia Vilassarenca, però no s'han ensortit. Un equip de Vilassar molt lluitador i una porteria molt ben defensada ha impedit que les nenes olesanes inquietessin en el marcador, tot i que en el camp si ho han fet. Un gol de la Marina, un de la Silvia i un de la Gemma es el bagatge del resultat olesà. Llastima dels tres gols rebuts als ultims 2 minuts que desmereixen pel joc vist. Faltes: Olesa: 12, Vilassar: 9.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño (1), Gemma Cortes (1), Silvia Porterias (1), Alba Basil -cinc inicial-, Clara Segura, Oliva Segura, Aitana Laraña, Cèlia Grivé.

Alineació Vilassar: Ariadna Escalas (p), Silvia Montoro (5), Xenia Sust, Aina Llenas (1), Aida Anton (3), Duna Capdevila, Cinta Vilaró, i Aina Sust (p).

Al Bloc del Vilassar han penjat aquest excelent video del partit: Video. No us perdeu la Bea aturant per 2 cops el penal, llastima que a la tercera li fan el gol.

2 comentaris:

MARGA ha dit...

Molt bona la crònica, només fer un aclariment, l'Aida fa fer 3 gols i la Cinta no va marcar en aquesta ocasió.

Endavant, teniu molt bon equip!

Torreneules ha dit...

Gracies Marga. Corregit. Una salutació des d'Olesa.