dissabte, 30 de gener del 2010

1ª Femení: Olesa 3 - Sant Cugat 2

Mare de Deu, el que ha costat aquesta victoria. Hi havia una veritable muralla a la porteria Sant Cugatenca. Evidenment que totes les victòries costen , però mai haviem vist com un aclaparement total sobre l'area del contrari tinguès una representació tant trista al marcador.
Per dos cops l'Olesa ha hagut de remuntar un partit que ha dominat de cap a peus. I una, i altre vegada, la pilota s'estavellava en una tancada defensa i en una excelent portera de l'equip vallesà. El primer gol del Sant Cugat ha arribat en una desafortunada jugada de l'Olesa, quan la Mara desprès de fer una aturada i solicitar booling, l'arbitre ha decidit no pitar-lo (de fet no hi havia pressió del Sant Cugat), amb la mala fortuna que en moure les guardes, s'ha fet introduir la pilota ella mateixa involutariament.
Per sort, un minut més tard, la Cristina en una bona internada ha conseguit foradar la xarxa contraria. Era el minut 8. El marcador ja no es tornaria a moure en tot el primer temps. A dos minuts del descans la Lara no ha pogut transformar un penal, amb la bola estavellada a les guardes.
A la segona part, més del mateix. Domini territorial de l'Olesa, però en un contratac del Sant cugat i desprès d'una greu errada defensiva, han tornat a adelantar-se al marcador. Semblava impossible que els llençaments olesans no conseguissin traspassar la linea de gol. Finalment al minut 7 de la segona part, altre cop la Cristina ha conseguit igualar el marcador.
Poc desprès en una internada de la Lara per l'esquerra, ha colocat en safata d'or una pilota a la Silvia que ha conseguit batre la porteria del Sant Cugat.
Ja no s'ha pogut fer res més. L'Olesa ha seguit insistint i pressionant, per aumentar la renda però no hi ha hagut res a fer. Faltes: Olesa 7, Sant Cugat 7.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (2), Helena Oleart, Alba Soler, -cinc inicial-, Gemma Cortés, Silvia Porterias (1), i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (pp, 5:42), 1-1 (Cristina, 6:28). 2º Part: 1-2 (1:58), 2-2 (Cristina, 6:31), 3-2 (Silvia, 7:35).

Llençaments Olesa: 1 Penalti (fallat per la Lara).
Llençaments Sat Cugat: Cap

Video resum del partit amb el Sant Cugat. Casi tot correspòn a la segona part i surten els dos darrers gols.