diumenge, 10 de gener del 2010

Resultats i classificacions

Ha retornat la competició de 1ª Catalana Femenina més igualada que mai. Els empats del Roda i del Lloret, o del Sant Feliu amb el Manlleu, així com l'ajustada victoria de l'Olesa sobre el Manlleu, ho demostren. Tots ells equips de la zona mitja de la taula.
La sorpresa, per aquest pobre cronista al menys, ha estat la victoria del Sant Cugat sobre el Sant Feliu, un equip que fins ara havia aguantat bé a la zona superior de la classificació. Ja a l'ultima jornada el Sant Cugat només va perdre per la mínima sobre el Manlleu, i això indica que el Sant Cugat s'està començant a espavilar.
El Maçanet en la seva linea implacable ha guanyat al Corbera comodament, i el Mollet amb una mica més de dificultat s'ha imposat a les noies d'Arenys de Munt, que ultimament van una mica de baixada. En canvi el Blanes a les ultimes jornades va de pujada i ja s'ha colocat en cinquena posició desprès de guanyar l'Arenys de Mar. El partit Jonquerenc - Breda s'ha suspès.

Tot i que no hi havia jornada de Femení Base s'han disputat dos partits interessants ajornats: el més destacable es el Castellet - Bigues i Riells on s'han imposat les visitans per 3-9. Realment molt fort va el Bigues a les ultimes jornades desprès d'un començament molt titubejant. Es nota que han agafat la mida als rivals. Igual com el Vilanova que ha guanyat a Reus per 5-9, i es coloca lider de la competició.