diumenge, 31 de gener del 2010

Femení Base: CH Mataró 4 - Olesa 5

Amb el Mataró no val a badar ni un segón. Una victòria que semblava que teniem còmoda amb un 2-5 a 2 minuts del final, s'ha arribat a casi l'empat.
Avui teniem la baixa de l'Alba que ahir en el partit d'alevins es va reblincar el turmell.
Com ja ens temiem el Mataró ha posat tota la seva energia per lluitar per el partit i al minut 4 han conseguit un gol que no conseguiriem empatar fins faltant poc per acabar la primera part. 1-1 al descans.
A la represa la Gemma ha conseguit adelantar l'Olesa, però les nenes del Mataró han empatat poc desprès. Tot seguit i en un moment d'inspiració, l'Olesa ha conseguit fer tres gols consecutius que semblaven sentenciar el partit. Res d'això, com ja hem indicat anteriorment, el Mataró ha fet el tercer gol a dos minuts del final, i com que aquestes coses donen ales, han conseguit el quart faltant menys d'un minut. Per sort les nenes olesanes han conseguit aguantar els ultims segons d'un Mataró volcat. Victòria molt treballada.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño (2), Gemma Cortes (2), Silvia Porterias (1), Aitana Laraña -cinc inicial-, Clara Segura, Oliva Segura i Cèlia Grivé.
Alineació Mataró: Paula Lladó (p), Joana Xicota (1), Marta Soler, Adriana Chiva, Júlia Canal, Carla Fontdegloria (3), Aina Pinyol, Carla Cañete i Aina Florenza.

Gols: 1-0 (4:10), 1-1 (Marina, 11:21). 2ª Part: 1-2 (Gemma), 2-2, 2-3 (Silvia), 2-4 (Gemma), 2-5 (Marina), 3-5 (12:51), 4-5 (14:05).