dilluns, 14 de febrer del 2011

Hospital Olesa Patí

Les uniques jugadores sense espatllar...de moment
Al clamorós trencament de radi i lligaments desplaçats de l'Alba Soler del passat dilluns, l'Helena en un deplorable atac de gelosia, per evitar una caiguda (diu ella) i agafar-se a la valla en una mala posició, el divendres, es trenca el cartílag del canell, amb la conseqüent parafernalia d'atencions i comentaris afectius per superar el dolor que provoca un accident d'aquestes caractéristiques. Això va ser desprès que la Mara just abans d'iniciar l'entrenament de porters li agafa un atac de lumbàlgia, que ja arrossegava de 2 setmanes, i que, en lloc de descansar, va precipitar una recaiguda, amb la falera per tornar a la pista (amb lo bé que s'està a casa).

Avui dilluns, baixes: la Lara, la Txell, l'Alba B, la Silvia, la Cristina, la Cèlia. Totes a cal planxista , si no es un peu, es un nas, i si no una capsulitis (per practicar altres esports molt més perillosos com el basquet).
Total, que a la pista l'unic aprofitable de l'Olesa Femení, arreplegant tot el que hi havia per el pavelló es troba en aquesta foto de circunstàncies. Amb sort, a en Mestres posant-li una perruca, igual el podem fer jugar dissabte que vé amb el Barberà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i jo amb febre i plaques de pus...
Aquest equip fa pena! jaja!!

CRISTINA

Crocket ha dit...

Pues yo con peluca gano mucho ja, ja