dissabte, 27 d’abril del 2013

Nacional catalana: Olesa 4 - Voltregà 1

Ja tocava guanyar, desprès d'un llarg periode de derrotes, unes més justes que d'altres. El partit d'ahir el vespre ben controlat pels dos equips, però amb una major capacitat olesana per generar situacions de perill que es van traduir en una major efectivitat, especialment a la segona part, on les nostres jugadores van ser capaces de mostrar el seu potencial, tantes vegades amagat.

Tot i les continues situacions de perill per ambdòs equips, el primer gol no ha arribat fins a 2 minuts del final de la primera part, gràcies a la Laura que ha pogut aprofitar bé un rebot a l'area voltreganesa. La Cristina desprès, i a 11 segons del final, en una jugadas particular de les seves establia un resultat que donava certa tranquilitat a l'equip local.

Tranquilitat que ha durat només 4 minuts de la segona part quan el Voltregà s'acostava al marcador gràcies a l'Aina Arxé, i tornava la por olesana a perdre l'avantatge assolida -com va passar el dia del Palau -, però per sort, l'equip ha sabut resistir i afrontar amb encert la darrera part del partit. L'equip s'ha mostrat més dinàmic, però no ha estat fins a 4 minuts del final, quan el Voltregà ha fet la desena falta, que la Cristina ha tornat a foradar la xarxa visitant al executar amb encert la falta directa.

Tant sols un minut més tard, la Silvia ha fet una assistència a la mitja volta al segon pal per a que la Gemma aconseguís, amb eficàcia, el resultat definitiu per les olesanes i donant una tranquilitat que no s'ha vist perillar en el que quedava de partit.

Cal dir que durant tot el partit l'amenaça de la pluja sobre la pista ha estat constant, però increiblement, aquesta s'ha mantingut practicament seca durant el joc.

Alineació olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (2), Gemma Cortés (1), Lara Jaime, SIlvia Porterias i Laura de la Cruz (1).

Alineació Voltregà: Aina Lafon (p), Judit Hernandez, Anna Gil, Silvia Romero, Aida Palou i Aina Arxe (1), Laia Casellas.

Gols: 1-0 (Laura, 17:54), 2-0 (Cristina, 19:41). 2ª Part: 2-1 (Aina Arxé, 3:56), 3-1 (Cristina [FD], 15:29), 4-1 (Gemma, 16:06).