dissabte, 6 d’abril del 2013

1ª Catalana: Olesa 7 - Barberà 5

Partit desigual, amb una pista que relliscava massa, i amb un Barberà que que s'ha entregat fins l'ultim moment fent una remuntada (6-2) que semblava molt dificil.

Les olesanes que no disposaven de la Silvia, han hagut d'agafar la Cristina de reforç, donant un plus a l'equip, tot i que el comportament de les jugadores habituals de l'equip ha estat molt bó, i amb una Ariana pletòrica. S'han avançat les olesanes mitjançant un gol de la Lara, però les jugadores vallesanes han aconseguit capgirar el marcador a l'ecuador de la primera part, però finalment l'Alba Soler i la Lara, de penal, han tornat a posar per davant les jugadores locals. I es que de pels penals han abundat avui, favorablement a les olesanes i per desesperació de les jugadores del Barberà, tot i que només 1 ha entrat dels tres que els han pitat.
Al segon temps, les olesanes s'han escapat fins al 6-2 comentat, però el joc ha continuat viu, i, desprès d'un penal comès per la Marina, i que li ha comportat una blava tot i que creiem que no era gaire blava ni gaire penal (per que era fora de l'area). Però bé, en aquest partit les faltes han estat un pel caòtiques.

Les jugadores del Barberà, tot i desaprofitar també el penal, han jugat bé la carta de la superioritat numèrica per acostar-se al marcador arribant a un 6-4. Finalment, però, un gol de la Cristina ha allunyat les esperances visitants al col·locar el 7-4, que a pocs segons del final, el Barberà s'ha encarregat de reduir amb un gol que ha entrat per tres escaires a la vegada.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Cèlia Grivé, Lara Jaime, Alba Soler - cinc inicial-, Cristina Gramunt i Marina Montaño.