dissabte, 20 d’abril del 2013

1ª Catalana: Olesa 10 - sferic 5

Bon partit de les jugadores, que han sabut crear les ocasions de gol davant un jove equip vallesà (practicament sub16) en els moments adequats. Cal tenir present que al descans el resultat era de 3-3.

I això que han començat marcant les jugadores egarenques als 2 minuts de partit, que la Marina s'encarregava de neutralitzar un minut més tard. El joc es veia bastant igualat fins que amb l'entrada de la Cristina, el joc local ha reviscolat, amb dos gols gairabé seguits de la mateixa Cristina i un de l'Aitana, que ha celebrat especialment ja que era el primer gol que feia amb l'equip sènior femení.

Tot i així, les jugadores de l'Sferic no s'han rendit i abans d'acabar tornarien a assolir l'empat, amb un ultim gol a 40 segons del descans.

La represa ha estat fulgurant amb una Cristina (que sustituia la baixa de la Lara) molt entonada aconseguint 3 gols gairebé seguits que han decantat ja totalment el resultat. La Marina realitzaria el 7-3. Però encara hi hauria un petit ressorgiment vallessà amb dos gols que acostaven el marcador fins el 7-5 a 12 minuts del final.

Però l'arribada de la desena falta egarenca transformada per la Cristina, ja ha ha marcat el camí cap al resultat final, amb un gol més de la Marina. Un resultat potser més abultat del que pertocaria, però que ha estat ben distret i amb molts gols.

Com a anecdota, al marge del resultat esportiu, algunes jugadores de l'Sferic han quedat tancades dins del vestidor sense poder sortir durant una bona estona al quedar encallada per dins la clau. Quan ja estavem a punt d'avisar a les forces vives del poble, la cosa s'ha pogut arreglar i han tornat a ser alliberades.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Marina Montaño (3), Aitana Laraña (1), Silvia Porterias, Alba Soler, Laura de la Cruz i Cristina Gramunt (6).