diumenge, 28 d’abril del 2013

Nacional Catalana: Reus 2 - Olesa 4

2ª victoria consecutiva en el mateix cap de setmana. Partit molt lluitat i que ha fet patir fins l'ultim moment.

El partit ha començat fort, ja que la Cristina clavava un xut al pal als 6 segons de joc, que encara està fent vibrar la porteria, i es que les olesanes han sortit molt motivades agafant fora de joc de a les reusenques que veien com els prenien la pilota amb massa facilitat. Quan es portaven dos minuts, una escapada en solitari de la Cristina ha estat tallat en falta quan ja era dins l'area local. EL penal corresponent ha estat perfectament executat per la Lara que assolia inaugurar el marcador. Als 6 minuts la Lara robava una pilota darrera la porteria i i sortint per darrera i practicament sense angle aconseguia fer entrar una altre bola dins la xarxa loca.

A aquestes alçades el reus, ja s'havia ficat més al partit i les situacions d'atac per les olesanes ja no eren tant còmodes. Tenen dos jugadores molt rapides i agils, i crec que durant molt moments del partit hem vist de les transicions més ràpides que es poden veure a l'hoquei femení, per les dues bandes. Finalment a 40 segons del descans, la Gemma es una bona jugada particular clavava un escaire imparable i establia un 0-3 que no feia preveure els patiments de la segona part.

El segon temps començava amb la mateixa tònica, joc molt ràpid, ocasions per les dues bandes i finalment gol de la Mariona Garcia, i 15 segons més tard la desena falta olesana. La directa correponent llençada també per la Mariona no entrava dins, i tant sols un minut més tard en un contratac olesà liderat per la Laura aconseguia fer una passada a mitja alçada que era rematada d'esquenes i en bolea per la Silvia de forma espectacular, just abans d'estampar-se a la valla, aconseguint un dels millor gols de la temporada.

Poc desprès en perdre la bola l'equip olesà incurria en una falta quan la Mariona (la jugadora més perillosa de l'equip reusenc) s'escapava. Aquest cop si el marcava, i encara quedaven 6 minuts.

En aquests moments, el Reus s'ha abocat a l'atac, i a les olesanes els costava resistir l'empenta local, ja que eren molt castigades per les faltes (algunes molt poc clares) que feien apropar la cinquena del segon cicle, mentre que el Reus aguantava amb 9. La desena falta local finalment arribava a 1 minut del final, però la Cristina no era capaç de transformar-la. Finalment, tot i els nervis, les olesanes han pogut controlar el partit i s'ha arribat amb el resultat final de 2-4.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés (1), Lara Jaime (2), Cristina Gramunt, Silvia Porterias (1) i Laura de la Cruz.

Alineació Reus: Laia Navarrete (p), Maria Bargalló, Teresa Barberà, Monica Colom, Mariona Garcia (2), Anna Serrano, Maria Saldaña i Laia Jimenez.