diumenge, 21 de març del 2010

Femení Base: Lloret 1 - Olesa 2

[Corresponsal: Loli, Fotografies: Montse]
20 de març 2010 - Hora d’inici: 18:53
Olesa: Capitana: Oliva nº 3. Cinc inicial: Bea, Marina, Alba, Oliva i Aitana Banqueta: Célia i Clara
Lloret: Capitana: Marina Pujol nº 7. Delfina (portera), Paula, Marta, Marina Pujol, Ana, Judit i Marina Perez.
Ha estat un partit amb una mica de nervis, per a thotom (pares i nenes), perquè serà?, aixo sí, hem tingut un bon entrenador, una bona delegada, una bona fotgràfa i una servidora “la cronista”, que hem posat totes les ganes.
S’inicià el partit, tot marxa bé i a falta de 4’49 minuts del final de la primera part, penalti en contra de l’Olesa (l’Alba al voler treure una pilota, sense voler a xocat amb una delantera del Lloret que ha caigut dins l’area) marca de xut directe la jugadora Marina Pujol (nº7). Final de la primera part 1-0. Al inici de la segona i quant portem 2 minuts de joc, la Marina fa el 1er. gol per l’Olesa.
La Bea no ha tingut molta feina per les bones asisstencies de la defensa de l’Olesa, però les poques vegades que han arribat a la seva porteria ha fet bones aturades. A falta de 8:43 minuts per el final la Marina ha marcat el 2on. gol per l’Olesa. Les jugadores de l’Olesa han posat un munt de ganes, lluitadores desde del principi fins al final. Gemma, Sílvia ens heu trobat a faltar?, nosaltres si...
Final del partit: Lloret 1 – Olesa 2
Faltes comeses: Lloret 7 – Olesa 4

2 comentaris:

Torreneules ha dit...

Excelent crònica. XD. Ens vam perdre un bon partit pel que sembla. Felicitats.

CROCKET ha dit...

FELICITATS PEL PARTIT...