dissabte, 13 de març del 2010

Femení Base: Olesa 4 - Reus Deportiu 4

L'equip olesà s'ha refiat massa del resultat del partit d'anada, i un Reus Deportiu molt lluitador ha plantat molta resistencia. Ha començat marcant l'Olesa gràcies a un gol de l'Alba als cinc minuts, però un minut més tard el Reus ha conseguit l'empat i als 4 minuts del descans han conseguit posar-se per davant al marcador. Descans 1-2.
A la represa, un Reus molt embalat ha marcat dos gols en menys d'un minut posant un 1-4 al marcador molt inquietant. L'Olesa s'ha posat les piles i ha començat a controlar millor la bola, però tot i les oportunitats la pilota no volia entrar, entre pals i una bona feina de l'Anna Carazo.
La Bea també ha tingut feina, però la resta del partit ha aguantat bé. Finalment, gracies a dos gols de la Marina i un de la Silvia, l'Olesa ha conseguit empatar a 7 minuts del final, però no hi ha hagut manera de que la bola tornès a entrar per cap de les bandes. Faltes: No ho sé (però menys de 10 pels dos equips).

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Alba Basil (1), Cèlia Grivé, Clara Segura, Oliva Segura -cinc inicial-, Marina MOntaño (2), Aitana Laraña, Gemma Cortes i Silvia Porterias (1).

Alineació Reus: Anna Carazo, Anna Serrano, Anna carranza, Helena de Sivatte, Maria Pamies, Julia Cabré i Ariadna Banus.
Gols: 1-0 (Alba, 4:57), 1-1 (5:46), 2-1 (10:59). 2ª Part: 1-3 (00:31), 1-4 (00:53), 2-4 (Marina, 4:38), 3-4 (Marina, 4:28), 4-4 (Silvia, 7:36).