dissabte, 6 d’octubre de 2012

Minifem: Olesa 2 - HC Palau 1


Altre cop les jugadores olesanes han realitzat un gran partit que les encamina a la fase final de la Copa de la Lliga. Felicitats noies!

 Qui ho anava a dir, veient els resultats de la passada campanya!!! Aquet equip funciona, ja ho crec! La baixa de l'Aitana, que tant po ens feia, ha causat un efecte rebot, la seva absència ha fet que el seu rol de líder hagi tingut que agafar-ho les “veteranes” Oliva i Clara , i les jugadores “novells” com la Paula, la Natalia i la Nerea, assumint un paper molt més important a l'equip. Cosa que totes estan fent a les mil meravelles.

Avui, davant un equip mes fort, mes tècnic i mes rodat han guanyat a base de esforç, concentració i bon plantejament. Han sabut exprèmer els seus punts forts (defensa intensa, contraatacs de la Oliva i la Clara i la inspiració de la Bea, aquesta noia es mereix un capítol apart), per desarborar a un contrincant que volia però no podia.

Tot així el partit ha començat amb gol del Palau, però ja es veia que les Olesanes no baixarien la guàrdia, i així la Clara ha pogut empatar abans del descans, rematant un tir a mitja alçada de la seva germana.

A la segona part, el Palau ha agafat la iniciativa però les nostres han estat molt serioses darrera amb una intensitat important (14 faltes han fet les nostres), i esperant el seu moment. I aquest ha arribat en una contra de la Oliva, que apareix quan el seu equip la necessita, marcant al finalitzar una jugada de la Clara. El Palau ha continuat apretant fins el final del partit, però la seva empenta ha estat infructuosa ja que les olesanes s'han mantingut fermes i han impedit que el partit se’ls anès.

No, no ens oblidem, no podem oblidar-nos, del partit que ha fet la Bea, majestuós, impressionant, mes de deu parades, sinó més, impossibles. Podríem estar jugant 24 hores que no li haurien ficat cap gol. Aquesta noia promet i molt. En resum, classificades primeres per la fase final de la copa de la lliga en un grup en el que inicialment preveiem que aniriem de comparsa.

Alineació Olesa: Bea (p),Clara (1),Lucia, Paula, Oliva(1), Natalia y Nerea(c)

0 comentaris: