divendres, 30 de març del 2012

Nacional Catalana: Olesa 3 - Mollet 5

Altre cop l'equip olesà ha estat derrotat per un Mollet més motivat en el joc. Mai han acabat de jugar còmodes les jugadores locals a excepció dels darrers minuts.

I es que el partit s'ha posat molt de cara per les jugadores del Mollet, i als 5 minuts un fort tret ras a la frontal de l'area de la Laura Vall avançava al seu equip. I es que l'equip local donava masses facilitats per deixar tirar les jugadores donant molta feina a la Marta. Les jugadores locals els costava controlar la bola, i tot i tenir forces oportunitats de contracop no acabaven de reeixir amb solvència. A 2 minuts del final del primer temps tornava a marcar el Mollet de la ma de la Maria Martinez.

A la represa, la tònica del partit era similar, però les opcions de tir clar eren sempre favorables al Mollet. Una caiguda a la frontal de l'area de les olesanes ha estat castigada amb falta directa, que no ha pogut marcar la Jessica Escudero, però un minut més tard, el Mollet si marcava en un contratac ben acabat establint un 0-3 que pesava com una llosa sobre les jugadores locals.

En els 10 darrers minuts ha semblat que les jugadores olesanes començaven a despertar, recorrent a les genialitats de la Cristina Gramunt que en 1 minut i 2 gols, deixava un 2-3 esperançador per les aspiracions locals. Però era un miratge, i un minut més tard el Mollet tornava a avançar-se (2-4). Mancant 50 segons per l'acabament i enmig d'una pressió total olesana, el Mollet s'escapolia amb un nou gol  que sentenciava el partit. Tot i així, encara les olesanes tornarien a marcar 10 segons més tard en una incursió per l'esquerra de la Silvia aconseguint el resultat final de 3-5.

Un resultat que comença a obrir una crisi de joc a l'equip que en els darrers 4 partits només ha aconseguit 1 punt. Caldrà reflexionar sobre els resultats obtinguts, i més que els resultats l'imatge de joc ofert. Esperem que el descans d'aquestes festes permeti tornar a la bona linia de la primera volta.

Cal destacar la presencia a la grada dels Tamborilers de Vacarisses que ens han animat durant el partit i ens han ofert un sorollosa actuació durant el descans. Des d'aqui els agraim la seva presencia i actuació, i ens disculpem de no poser-los haver ofert una victoria que segur que haguès estat ben ambientada amb els seus tambors.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Helena Oleart, Cristina Gramunt (2), Lara Jaime, Gemma Cortes i Silvia Porterias (1).

Alineació Mollet: Ines Marco (p), Maria Martinez, Maricel Escudero, Laura Vall, Jessica Escudero i Esther Pelissou.