dissabte, 24 de març del 2012

Nacional Catalana: Bigues 3 - Olesa 2

Un altre partit perdut a l'ultim minut, i aquest cop de forma bastant injusta per una acumulació de faltes inexistents en els darres instants (no la que feia 10), que ens han abocat a una falta directa en contra. Que hi farem. Sembla que ens hauriem d'anar acostumant, però, fa mal. Partit per altra banda molt igualat ple d'oportunitats pels dos equips i molt àgil.

El partit ha començat molt trencat, amb continus contratacs adrenalitics que generaven vertigen a les pròpies jugadores. Moltes oportunitats perdudes per les olesanes en aquests primers instants (com ahir amb el Palau). Finalment la Lara ha aconseguit inaugurar el marcador en l'ocasió menys clara pel xut, però a vegades les coses van així.

L'alegria olesana ha durat no gaire més de 10 segons 2 contratacs gairabé seguits han capgirat el marcador de cop. S'arribaria al descans amb aquest 2-1.

A la represa s'ha mantigut l'igualtat, amb una bona tasca defensiva de les olesanes, que intentaven trencar les vallesanes, i una major pressió local que un cop superada creava moltes situacions de perill a la porteria de la Georgina. Finalment, un contratac ben controlat entre la Cristina i la Lara han aconseguit batre per sota a la Georgina, ben justet. Era l'empat a 2 que semblava que s'anava a imposar al marcador.

Finalment però, dues faltes molt discutibles pitades a les olesanes en els darrers minuts ens han deixat amb la novena falta, quan estaven arribant continuament a l'area local. La desena ha caigut inocenment poc desprès, donant l'oportunitat de'avançar-se al marcador a les BiR's, i tot i que la Marta ha aconseguit aturar el primer tir, el rebot la Vanessa Garcia l'ha pogut col·locar dins la xarxa. Les olesanes en el darrer minut han intentat l'igualada, però ja no ha pogut ser.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Lara Jaime (2), Cristina Gramunt, Gemma Cortés i Silvia Porterias.
Alineació Bigues i Riells:  Georgina Gervilla, Maria Carmona, Gemma Camp, Maria Roca, Monica Gomez, Claudia Argemí, Vanessa Garcia, Maria Saldaña i Laia Pera.

Gols: 0-1 (Lara, 12:22), 1-1 (Vanessa Garcia, 12:53), 2-1 (13:10). 2ª Part: 2-2 (Lara, 11:55), 3-2 ([FD] 18:51).