diumenge, 29 de gener del 2012

Nacional Catalana: Manlleu 5 - Olesa 1


L'equip olesà s'ha enfosat a la darrera part del partit, i les ràpides jugadores del Manlleu han passat factura en aquest periode.
Amb una defensa en quadre a cada equip,als equips els ha costat trobar la xarxa al primer temps, només un rebot ben aprofitat per l'equip local ha pogut marcar a 2 minuts del descans. Abans havien fallat un penal per una falta dins l'area.

Poc desprès d'haver començat la segona part, la Txell ha pogut conectar a l'area una passada de la Gemma rematant a la xarxa el que seria el gol de l'empat. L'alegria olesana només duraria un minut, i una bona recuperació de la bola molt ben jugada ha tornat a posar les osonenques al davant. La forta pressió local que han efectuat a partir d'aquest moment ha tingut els seus fruits, mentre les jugadores olesanes els costava sortir. Una serie de recuperacions ben administrades, amb una Nara Lopez molt entonada ha portat de corcoll a la defensa olesana, carregant-se gran part de la victoria final. Els darrers minuts, han estat les olesanes les que han començat a presionar, però ja era massa tard.
Cap equip ha arribat a les 10 faltes (Manlleu 9 - Olesa 8).

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura (1), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Silvia Porterias i Gemma Cortés.

Alineació Manlleu: Elia Casarramona, Aina Bruguera, Sandra Nuri, Txell Vera, Nara Lopez, Laura Barcons, Clara, Ester Tosar (p).