divendres, 26 d’agost de 2011

Un adeu i una benvinguda


Quan feia pocs dies que veia com al CP Vilanova, els hi marxava una de les seves jugadores més emblemàtiques a poques setmanes d'iniciar la competició, la Berta Tarrida, m'adonava de la sort que teniem, de contar amb un equip prou estable per continuar jugant i aprenent, veient les mogudes de jugadores que es veuen a la competició.

Però, no es pot tenir tot, i en aquest cas, a nosaltres ens ha passat el mateix, però en el punt més feble del nostre equip (i de qualsevol equip): la porteria. Ens deixa la Cristina Garcia Querol, per anar a l'Igualada, amb una oferta que nosaltres no podiem igualar. Coneixem a la Cristina, i sabem que la decissió ha estat valenta i meditada.

No caldria dir, que en els pocs mesos que l'hem tingut al club ha estat molt més que una formidable portera, i ella sap bé prou que la trobarem a faltar (no només a la porteria). Només agrair-li l'important esforç dels darrers mesos, desitjar-li sort i que la seva estada a l'Igualada sigui profitosa.

M'haguès agradat posar-li un mosaic misteriós en aquest dies d'estiu, però la veritat era que la solució era massa fàcil, només posant una rajoleta blava al cap (el seu estimat mocador), l'hagùes reconegut qualsevol persona de l'ambit del club, i “més enllá”. Ara ja, ni en fàcil ni en difícil, ens deixa un buit de mal omplir.

Mentre estigui a l'Igualada, sera dificil que poguem coincidir a les pistes ja que no té cap altre equip femení en categories inferiors, només l'OK lliga Fem.

Evidenment, aquest fet ha estat un cop molt dur a l'equip i ens ha creat un daltabaix al club, ja que només podiem contar amb una portera per dos equips, i que a més s'està recuperant d'una llarga inactivitat, a 3 setmanes d'iniciar la competició. Per sort, sembla que ho podrem arreglar i podrem comptar amb una nova portera que ens treurà del neguit generat.

Molta sort, doncs, per qui vingui i per qui se'n vagi. Námaste*.

(*) Salutació que utilitzen els tibetans que serveix tant per dir adeu com per dir hola.

2 comentaris:

MarBlau ha dit...

Ànims Olesa i molta sort, a seguir treballant !

Javier Xir ha dit...

Cada año que pasa la OK Liga Femenina se "endurece" en la captación de jugadoras y va siendo más competitiva en cuanto a equipos con opciones. Esta es una situación que favorece el espectáculo y al hockey patines femenino que va destacando poco a poco y visibilizándose . Por el contrario se van acentuando las diferencias entre 2 grupos de equipos, los que tienen un buen sponsor-presupuesto y los que no. El fichaje de jugadoras extranjeras aumenta y la concentración de las jugadoras internacionales españolas en detrimento de las jugadoras locales y de base de cada club, que como mucho tendrán que contentarse con permanecer en un segundo equipo de la Nacional Catalana sin posibilidades de ascenso y a la espera de que sean fichadas si destacan en su Liga o son seleccionadas para un europeo sub19.
Afortunadamente hay excepciones como el Palau.
Los clubes más pequeños o modestos en cuanto tengan una jugadora que destaque verán como se va.
Suerte y éxitos para Cris y para el Olesa Femení.