dimecres, 3 d’agost del 2011

Copa de la Lliga. Els primers partits de la temporada

Doncs ja tenim els primers partits de la temporada. S'ha fet el sorteig de grups per la Copa de la Lliga amb el resultat que podeu veure a la taula inferior.

El primer partit per les noies del Nacional no és precisament el partit idoni per començar la temporada. Ni més ni menys que el campió de la passada temporada, el Palau de Plegamans. Només cal pregar per a que les seves millors jugadores, a l'haver pujat a OK lliga, no juguin, però no ho tinc clar. Els altres rivals, el SHUM i el Mataró, també caldrà lluitar molt per arrencar un resultat favorable.

L'equip de 2ª Catalana jugarà el seu primer partit oficial, amb el Navarcles, equip que ja coneixem del torneig de Navarcles d'aquest estiu. L'altre rival es el Vilanova. Als dos equips ens uneix una bona relació entre les jugadores i segur que serà un bon inici de temporada per posar a punt l'equip.

El Minifem, li ha tocat el grup D, amb un rival fort com es el Martinenc (les podeu coneixer en aquest video) , que ja va jugar la passada temporada la fase final del campionat de Catalunya, i contra el Castellet que s'estrena en Minifem. Pot passar de tot.

Com ja sabreu de l'anterior edició, només es classificaran les primeres de cada grup (4 grups per categoria), realitzant-se la fase final, el següent cap de setmana (16/10/11).