dissabte, 16 de febrer de 2013

Nacional Catalana: Olesa 4 - Arenys de Munt 2

Partit de gran intensitat, amb alternatives al marcador, que s'ha decantat finalment per les olesanes, que a la segona part han mostrat més convicció. El resultat al descans era de 1 a 2.

S'han adelantat les olesanes mitjançant una bona incursió de la Cristina als 4 minuts de joc. Amb un joc inicial olesà molt agil que presagiava un bon resultat i amb una forta pressió per part dels dos equips,  però pels volts de l'equador del primer temps l'Arenys aconseguia empatar. I ho aconseguia amb inferioritat numèrica per una blava provocada per una engaxada premeditada quan la Silvia s'escapava cap a porteria al recuperar la bola, un minut abans (directa que la Cristina no ha pogut transformar). Això ha donat molta moral a les jugadores del maresme, que han aconseguint avançar-se al marcador a un minut del descans.

A la represa, les olesanes conscients de que podien fer més del que presentava el marcador, han començat molt fortes, amb un travesser de la Cristina premonitori, i quan portavem cinc minuts, una passada-xut de la Gemma a la Silvia que es trobava a l'area petita ha acabat entrant (no se qui la fet ben bé) i que representava l'empat, que es desfeia un minut més tard gràcies a la Cristina que tornava a fer una incursió demolidora establint el 3-2.

Les jugadores de l'Arenys, veient que el partit se'ls escapava han començat a pressionar per tot el camp augmentant l'intensitat en el joc. Les olesanes han estat castigades amb una blava a 7 minuts del final, però curiosament (igual que havia passat en el primer temps amb l'Arenys), amb l'inferioritat numèrica, la Gemma ha pogut marcar el quart gol olesà (previament l'Arenys havia fallat la directa corresponent).

Final amb nervis però gran victoria olesana davant un equip com l'Arenys que mostra més potencial del que deixa entreveure la seva posició a la classificació.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (2), Gemma Cortés (2), Lara Jaime, Silvia Porterias i Marina Montaño.

Alineació Arenys de Munt: Virgina Rodriguez (p), Maria Roca, Carla Navarro, Maria Majó, Alba de la Iglesia, Thais Escudero i Maria Herbón.

Gols: 1-0 (Cristina, 3:16), 1-1 (Maria, 9:56), 1-2 (Maria, 18:33). 2ª Part: 2-2 (Gemma/Silvia, 4:53), 3-2 (Cristina, 5:54), 4-2 (Gemma, 13:40).

0 comentaris: