dissabte, 17 de desembre del 2011

Nacional Catalana: Olesa 11 - Capellades 1

Partit que ben aviat ha quedat ressolt, on altre cop les olesanes han fet gala de la seva efectivitat. Quatre gols molt matiners que s'han aconseguit practicament en els primers 5 minuts entre la Lara i la Cristina han marcat clarament el destí del resultat. El Capellades, desprès d'un temps mort, ha decidit restructurar la seva defensa, i ha permès frenar la ratxa inicial olesana. Poc abans del final del primer temps s'aconseguia el cinquè gol, però ja no hi havia la sensació de que entrava tot.

A la represa, ha continuat el domini local, però costava entrar a dins l'area, i les olesanes han començat a forçar el tir llunyà que ha permès a l'Helena fer dos gols gairabé consecutius, en dos bones boleas, encetar el marcador del segon temps. La Txell per dos cops i la Cristina han acabat arrodonint el marcador. A 30 segons del final, les jugadores del Capellades han fet sortir la rauxa i s'han abocat a presionar a tota la pista aconseguint robar una bola darrera la porteria de la Marta i aconseguint el gol de l'honor.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (4), Lara Jaime (2), Silvia Porterias, Helena Oleart (3), Txell Ventura (2) i Gemma Cortés.

Alineació Capellades: Foix (p), Florentina (1), Ainoha Carrillo, Paula Conde, Sonia Morros, Serena Casado i Monica Morros.