dissabte, 29 de gener de 2011

Nacional catalana: Olesa 7 - Bigues 5

Dos equips jugant de verd....
2ª victoria de la temporada davant un Bigues que no ha posat les coses gens facils, però avui les jugadores olesanes si que ho han donat tot i això s'ha notat.

Per començar un compromís amb l'equipació, ja que la segona equipació de l'Olesa es negre. Hem hagut de triar la menys semblant, o això es el que semblava.

Joc molt viu amb continus contracops, tot i que el primer gol no arribaria fins al minut 8 avançant el Bigues. Tres minuts més tard, però, arribaria el periode d'or olesà, ja que en el que quedava de primer temps han aconseguit no sols remuntar el marcador si no donar un veritable bany a les BIR's que han passat per un periode de desconcert. Així, un primer gol de bolea de l'Alba, seguida d'una bona jugada culminada per la Gemma (molt activa avui), un gol de Falta Directa de la Txell (que havia estat enganxada pel patí), dos gols de la Lara i un altre de la Gemma. Quedava un minut del primer temps i un contracop del Bigues, però, ha donat a aquest equip un gol que avançava l'aperitiu de la segona part (6-2).
... a no, que van de negre!!

Només començar, un rebot d'un xut fort però desviat ha posat en safata al Bigues el tercer gol al rebotar a la valla de fons. Ara el desconcert ha estat de l'Olesa, que en 7 minuts ha vist com s'omplia de gols fins a un amenaçador 6-5. Un cop els equips han recuperat l'enteniment, el marcador ha entrat en una fase més reposada, on l'Olesa ha disposat d'un grapat d'ocasions d'u contra el porter o dos contra el porter en que el desencert i l'encert de la Georgina han impedit donar tranquilitat a l'Olesa que veia a més que estava jugant amb 9 faltes (el Bigues també).

Finalment, a 4 minuts del final, un penalty per peus que ha pogut transformar la Lara ha donat una relativa tranquilitat. Les jugadores es movien molt en aquest ultim periode, però el marcador ja no. Fins i tot, a 9 segons del final, la Cristina ha disposat de la falta directa corresponent a la desena falta del Bigues, però la portera ha aguantat bé. Resultat final 7-5. Faltes: Olesa 9, Bigues i Riells: 10.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Lara Jaime (3), Cristina Gramunt, Txell Ventura (1), Alba Soler (1) -cinc inicial-, Gemma Cortes(2), Helena Oleart, Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).

Alineació Bigues i Riells: Gerorgina Gervilla (p), Marta Borràs, Claudia Argemí, Gemma Camp, Carla Martinez i Monica Gomez.

Gols: 0-1 (7:57), 1-1 (Alba, 10:44), 2-1 (Gemma, 11:12), 3-1 (Txell [FD], 16:05), 4-1 (Lara, 16:43), 5-1 (Lara, 17:50), 6-1 (Gemma, 18:59), 6-2 (19:21). 2ª Part: 6-3 (1:10). 6-4 (3:22), 6-5 (6:26), 7-5 (Lara [P], 16:29).

0 comentaris: