dimarts, 17 de novembre del 2009

Resultats i classificació

Aquesta jornada no ens ha permès veure un dels partits més ineressants d'aquesta competició: el Jonquerenc - Maçanet es farà esperar, però mentrestant el Mollet gràcies a una impecable trajectoria en aquesta lliga s'ha colocat a dalt de tot convertint-se en un clar aspirant a pujar a 1ª Nacional, desprès de derrotar al Manlleu a domicili. Una trajectoria vertiginosa que haurà de confirmar en les següents jornades.
Al Sant Cugat se li està entrevessant la categoria, i haurà d'apretar una mica si vol salvar-se, mentre que el Corbera arribarà amb la moral alta per enfrontar-se a l'Olesa la propera setmana desprès d'haver guanyat clarament el Sant Cugat.
El duel dels Arenys s'ha quedat en taules, segur que devien sortir xispes de la pista, igual que va passar a Olesa amb el Roda amb un 5-5 contundent. El Sant Feliu ha guanyat al coleccionista d'empats Blanes i s'aferma a la part alta, mentre que el Lloret no sembla haver tingut gaires maldecaps per guanyar al Breda, que no acaba d'aixecar cap.
La propera setmana els partits més interessants seran el Roda-Jonquerenc i el Mollet -Sant Feliu, tots ells, equips aspirants a pujar de categoria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI -
Carai Braçdeferro, semblas un periodista deportiu dels bons. XDXDXD

CROCKET ha dit...

nuestro LLUIS BASAT ....