dissabte, 18 d’abril de 2009

CE Olesa Patí 6 - Igualada HC 7


Jornada 25. Partit celebrat a la Pista exterior d'Olesa el 18/04/2009.

Alineació Olesa: Mara, Lara Jaime, Helena Oleart, Cristina Gramunt, Silvia Porterias - cinc inicial-, Gemma Cortes, Alba Basil, Marina Rabaneda, Ariadna.

El partit ha començat molt plàcid, amb un gol inicial abans dels 30 segons. Les jugadores olesanes han presionat bé a la defensa i han tallat moltes de les jugades que intentaven trenar les igualadines. Amb aquest panorama, l'Olesa ha conseguit un segon gol. Cap al minut 9, un xut del Igualada des del lateral ha rebotat al cos de la Mara i s'ha introduit a la porteria. Era el 2 a 1. De totes maneres el partit s'ha mostrat , en general, ben controlat per les olesanes que han conseguit 2 gols més a manca de 5 minuts per l'acabament del primera part.

El cop de gràcia, però, ha estat el cop d'stick -fortuit- que s'ha emportat la Lara a la boca que li ha provocat un tall enorme, que ha fet que haguès d'anar a l'hospital. Faltaven 2 minuts per arribar a la mitja part que ha acabat amb el 4 a 1 indicat.

La segona part amb les baixes de la Lara, (i de la Silvia, per un compromís ), ha estat molt diferent....

No es que l'equip depengui d'una jugadora com la Lara, que marca molt el ritme del partit, o d'una defensa corrosiva com la Silvia, però la realitat es que la resta de jugadores no han sabut trobar el seu lloc i les ha afectat una por escènica que han sabut descobrir les igualadines que s'han crescut i han començat a recuperar el partit fins al 6 a 7 final.

(Des d'aqui donem anims a la Lara pel susto que s'ha emportat i que desitgem que no sigui res).

Video: Un tros de la primera part (no he enganxat cap gol, ho sento).


1 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.