diumenge, 14 de novembre del 2010

Nacional Catalana: Reus 1 - Olesa 0

Ben just ha anat. L'Olesa ha plantejat una bona acció defensiva i s'ha abocat a intentar penetrar la tancada defensa reusenca, però no ha aconseguit fer gol.

L'unic gol del partit ha arribat a 2 minuts del descans en un contratac rapid del Reus amb un xut fort i llunyà de la Mireia Martinez que no ha pogut aturar la Mara. La segona part ha seguit el mateix estil. Una defensa olesana molt activa, i contratac rapids que s'estavellaven a la defensa o a l'excelent portera reusenca, que ha tingut molta feina, sobretot al tram final del partit. Partit amb moments durs tot i que no s'han pitat gaires faltes (7 - 7). Ni penals, ni faltes directes, ni res.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Txell Ventura, Cristina Gramunt, Helena Oleart -cinc inicial-, Gemma Cortes i Alba Soler. Avui la Silvia no ha pogut jugar per trobar-se malament.

Alineació Reus: Silvana Nishi (p), Laura Domingo, Nadia Garcia, Carolina Herrera, Monica Colom, Anna Garcia, Anna Serrano, Maria Saldaña, Mireia Martinez (1) i Erica Bueno.