dissabte, 1 de maig del 2010

Copa de la Lliga - 1ª Catalana: CHP Sant Cugat 0 - Olesa 2


Ben just ha anat per guanyar al Sant Cugat. Un conjunt que s'ha tancat molt bé, i una portera que ho parava tot.
El partit ha estat dominat de cap a fí per les jugadores olesanes que s'estavellaven una i una altre vegada a la porteria Sant Cugatenca, excelenment defensada per la Mercè Ribes. El primer gol arribaria per part de la Lara al aprofitar un de tants rebots a la porteria local colocant la bola a l'escaire entre una mar de cames. Erem a 8 minuts del descans.
La segona part seguiria la mateixa tònica, domini territorial olesà, però amb alguna contra, de tant en tant, amb perill del Sant Cugat, que ens feia patir molt. El Sant Cugat ha aguantat molta estona amb 9 faltes, però finalment a 47 segons del final arribaria la desena, que ha estat executada per la Cristina, on la pilota desprès de rebotar al travesser ha agafat un efecte digne del "Nadal a tres bandes", i mentre la portera intentava veure on era la pilota aquesta ha reculat per si sola entrant a la porteria (veieu el video), conseguint el segon gol del partit.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Helena Oleart, Gemma Cortes, -cinc inicial-, Silvia Porterias i Ariadna Gomez (p).

Alineació Sant Cugat: Mercè Ribes (p), Marta Palou, Laura de los Santos, Andrea Ondiviela i Cristina Salgas.

Gols: 0-1 (12:26, Lara). 2ª Part: 0-2 (19:13, Cristina).