dissabte, 27 de novembre del 2010

2ª Catalana: Olesa 4 - UE Barberà 4

Molta fred al backstage
Partit molt igualat fins l'ultim segon, amb nombroses ocasions pels dos equips i que han aguantat els últims cinc minuts amb 9 faltes cadascun.... i molta fred.

El partit ha començat de cara per les olesanes amb un gol matiner de la Cristina al primer minut de joc, però aviat s'ha vist que el Barberà anava a totes i amb un joc molt actiu ha aconseguit donar la volta al marcador abans del descans. Primer amb un gol al minut cinc, i avançant-se a 4 minuts de la mitja part.

A la represa, ha continuat la mateixa tònica. Domini compartit i imprecisions a l'ultim moment que juntament amb la bona actuació de les porteres, no deixaven moure el marcador. Al minut 10 en una bola lenta que semblava que anava fora, ha entrat inocenment a la porteria de la Mara. Era el 3-1 que semblava que posava de cara el partit per el Barberà. Ràpidament, però, la Cristina ha aconseguit reduir distàncies un minut més tard, i l'Helena a manca de 6 minuts ha aconseguit empatar el partit aprofitant una bona assistència  (3-3).

El partit estava molt igualat, i s'ha entrat en una fase en que tots dos equips han arribat a les 9 faltes. La desena podia ser decisiva pel desenllaç. En aquest estat, i mancant 3 minuts el Barberà ha tornat a posar-se per davant en el marcador. Els equips jugant amb guants de seda per no fer la desena falta, i amb les olesanes pressionant, han pogut empatar el partit faltant 1 minut gràcies a una gran jugada de la Cristina. Encara tindrien els dos equips unes grans oportunitats de tornar-se a avançar, que les dues porteres s'han encarregat de frustrar.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Laura de la Cruz, Cristina Gramunt (3), Lara Jaime, Helena Oleart (1), Marina Montaño i Alba Basil.

Alineació Barberà: Mireia Escudero (p), Sara Perez, Thais Escudero, Carolina Espínola, Patricia Le Hech, Aina Mas, Quima Jimeno.

Gols: 1-0 (Cristina, 1:15), 1-1 ([31], 4:23), 1-2 ([31], 15:21). 2ª Part: 1-3 (9:05), 2-3 (Cristina, 10:03), 3-3 (Helena, 13:08), 3-4 (16:40), 4-4 (Cristina, 18:58).

Ni ha hagut cap falta directa ni cap penal.