dissabte, 4 de maig del 2013

Nacional Catalana: Shum 5 - Olesa 2

L'esperança d'un bon resultat s'ha esvait en els primers compassos de joc, veient com les jugadores olesanes tenien molta dificultat per controlar bé la bola, i les grans dificultats per trenar res de bó.

Les jugadores de la Selva han sabut guanyar més facilment les posicions d'atac, tot i que el joc ha estat més igualat del que les meves paraules puguin despendre. El primer gol local ha estat un xut llunyà i mig ras que amb quatre bots i potser algun toc, se li ha colat a la Marta (la millor de partit, per altre banda). La Silvia empatava pocs minuts més tard aprofitant una incursió per l'esquerra. L'empat es mantindria finas a 1 minut del descans, on el Maçanet tornava a agafar ventatge. 2 a 1 al descans.