dimarts, 14 de maig del 2013

1ª Catalana: Geieg 7 - Olesa 5

Partit complicat de descriure amb dominis alternatius. Ha començat el Geieg avançant-se amb un 2-0 als 7 minuts de partit, que ha acabat transformant-se en un 2-3 en arribar al descans, amb gols de l'Aitana, i de la Cristina.
A la represa, un altre gol de la Cristina, que semblava donar tota la ventatge a l'equip olesà (2-4), s'ha transformat en 5 minuts, en un 7-4 que costava de creure, si no fos per que ho estavem veient amb els nostres ulls. El Geieg ha transformat en eficàcia un bon desconcert defensiu olesà, i que només la Marina ha maquillat a dos minuts del final deixant el definitiu 7 a 5. Això si, pals a la porteria del Geieg, n'hi hagut pels quarts i les hores.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Marina Montaño (1), Laura de la Cruz, Silvia Porterias, Aitana Laraña (1), Alba Soler i Cristina Gramunt.