dimarts, 2 de març del 2010

Resultats i classificacions


En aquesta jornada els tres equips capdavanters han superat comodament els seus rivals. El Jonquerenc, en partit endarrerit al dilluns, ha superat al Lloret per 1 a 4, el Mollet s'ha desfet del Blanes per 6 a 1, i el Maçanet, com a bon lider, ha guanyat un Sant Feliu per un contundent 1 a 7.
Destaca l'empat de l'Arenys de Mar a casa del Sant Cugat. Les del Vallès encara ensenyen les ungles als equips de dalt i demostren que no posen les coses facils.
Així mateix al Corbera li ha anat just de guanyar a les cueres de les competició, el Breda, amb un 1 a 2 indicatiu.
Finalment el Roda que va llençat per quedar-se la quarta plaça en propietat ha guanyat amb comoditat al Manlleu per 0 a 4. Com ja sabeu, el partit de l'Olesa amb l'Arenys de Munt es va suspendre per la pluja.

En Femení Base, el resultat més destacable es l'empat del Vilassar amb el Castellar per 3 a 3. Un marcador que indica que en aquesta competició no tots els resultats son obvis i que cal anar en compte. La resta de resultats han estat més previsibles, el Bigues ha guanyat el Voltregà per 3 a 1, el Vilanova ha guanyat al Reus en un partit ple de gols (8 a 4), el Castellet ha guanyat el Lloret per 4 a 1, i el Mataró n'ha fet set al Cerdanyola. La classificació practicament no es mou, però el Castellar comença a acostar-se a l'ecuador de la classificació. Si voleu veure la classificació, segur que a Hoquei Base Femení de Reus, ja deuen estar a punt de cuinar-la. Bon profit.