diumenge, 14 de març del 2010

1ª Catalana: Olesa 9 - CE Arenys de Munt 4

Un resultat enganyós, ja que el partit ha estat molt igualat fins als ultims minuts de partit, i es pot ben dir, que totes les jugadores dels dos equips s'han guanyat la setmanada, doncs poques vegades he vist un partit tant frenètic com el d'avui, on cap dels dos equips donava una pilota per perduda, i cada bola es lluitava com si s'acabés el món. Això ha provocat un gran desgast físic que les jugadores olesanes han superat millor al final del partit (4-4 a 10 minuts del final).

Ha començat adelantant-se al marcador l'Arenys de Munt que al 7 minuts ja portava dos gols. Dos minuts més tard, però, l'Alba aprofitava un bon rebot per fer el 1-2. Al minut 11, una falta a l'esquerra de la porteria de l'Arenys ha estat executada molt rapidament per la Lara i rematat per l'Alba, agafant desprevingudes a les visitants que veien com s'igualava el partit. Amb aquest resultat s'acabaria la primera part (2-2).

A la represa, quan es portaven 4 minuts, una passada d'or de la Silvia des de darrera la porteria, a la Cristina, li permetia avançar l'Olesa al marcador, i 20 segons més tard, una de les cullerades màgiques de la Cristina li permetia posar el 4-2 al marcador. Però l'alegria olesana duraria poc ja que al cap de 15 segons, l'Olesa feia la 10ª falta, i la directa consegüent conseguiria batre per dalt a l'Ariadna. Es treu de mig camp, l'Arenys roba la pilota i es torna a plantar davant l'Ariadna,.. 4-4. S'acabaven de fer 4 gols en 1 minut. Això dona una idea del ritme de partit.

Un minut més tard era l'Arenys qui feia la desena falta, i la directa corresponent no ha pogut ser transformada per la Cristina. A partir d'aquí, però, l'Arenys de Munt ha baixat el ritme, i una gran serie d'encerts de la Cristina, conseguia colocar 3 gols de ventatge a l'Olesa (7-4 a 8 minuts del final). L'Olesa arribava a les 15 faltes, però aquest cop fallava l'Arenys, i tot seguit era l'Arenys qui arribava a les 15 faltes. L'encarregada, aquest cop, ha esta l'Alba que no ha perdonat deixant un 8-4 demolidor per les Arenyenques. Encara, la mateixa Alba, tindria temps a 40 segons del final, de marcar el definitiu 9-4 davant un Arenys de Munt que acabava de perdre el nord. Un resultat potser excessiu pel joc vist, però un partit que ha estat un dels millors de la temporada. Faltes: Olesa 17, Arenys de Munt 16.

Alineació Olesa: Mara Villatoro (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (5), Helena Oleart, Alba Soler (4), -cinc inicial-, Silvia Porterias, Gemma Cortes, i Ariadna Gomez (p).

Gols: 0-1 (5:22), 0-2 (6:45), 1-2 (Alba, 8:27), 2-2 (Alba, 10:04). 2º Part: 3-2 (Cristina, 4:02), 4-2 (Cristina, 4:20), 4-3 (F.D., 4:45), 4-4 (4:51), 5-4 (Cristina, 9:14), 6-4 (Cristina, 10:30), 7-4 (Cristina, 11:55), 8-4 (Alba [F.D.], 17:07), 9-4 (Alba, 19:23).

Llençaments Olesa: 2 Faltes directes: 1 Marcada (Alba), 1 Fallada (Cristina)
Llençaments Arenys de Munt: 2 Faltes directes. Una fallada i una marcada.