diumenge, 14 d’abril del 2013

Nacional catalana: Mataró 6 - Olesa 1

Malgrat l'abultat marcador, cal dir que les jugadores olesanes, dins les seves possibilitats, han fet un bon partit, i que només cinc minuts nefasts a la segona part que han propiciat que el Mataró s'escapès al marcador, la resta de partit ha estat bastant més igualada.

Al descans s'ha arribat amb un resultat de 1-0, gol aconseguit per l'Ona a tant sols 6 segons del final, i es que l'igualtat ha marcat aquesta primera part, amb ocasions ben repartides i pques faltes.

A la represa però, un Mataró ben entonat i la punteria fina ha aprofitat algunes fallades de marcatge per escapar-se fins a un 4-0 en els primers moments que han fet molt mal. Poc desprès la Cristina aconseguia acostar el marcador amb el 4-1 a 8 minuts del final, però finalment, les olesanes han obert linies, partit perdut per perdut, per pressionar més amunt, i el Mataró ha tingut més espais aconseguints en els ultims instants dos gols més, el darrer mancant 1 segon (fa molta rabia!).

No es el millor resultat per mantenir la moral de l'equip, que veu com es capaç de plantar cara davant rivals superiors, però li manca capacitat resolutiva, ja que no acaba d'aprofitar les ocasions de gol que se li ofereixen, mentre els equips rivals saben trobar el forat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt (1), Lara Jaime, Silvia Porterias i Marina Montaño.