dimecres, 28 de novembre del 2012

Minifem: Olesa 6 - Arenys de Munt 1

Les olesanes han pogut controlar bé el partit, davant un arenys voluntariós però molt curt de banqueta i els ha passat factura.



Alineació: Bea (p), Clara (1), Lucia, Paula, Oliva(4), Natalia(C) i Nerea(1)

Segona victoria consecutiva que serveix per escalar posicions en la classificació.

Un partit, aquest, dominat de principi a fi davant un rival més fluix i amb manca de banqueta, tot i això les jugadores del Arenys van demostrar molta voluntat i enteresa. Així el resultat a la mitja part va ser de un 3-0 favorable a les jugadores olesanes amb 2 gols de l’Oliva i un de la Clara.

La segona part va continuar amb domini de les nostres i així l’Oliva va marcar 2 gols mes i la Nerea va marcar el seu golet per donar per acabada la golejada.

Les nostres jugadores demostren cada jornada amb mes freqüència detalls de molt bon equip, li manca solament saber patir en partits difícils e igualats per ser més competitius. El mister ja està en el tema intentant corregir aquest defectes. De moment, ha canviat el dia d'entreno. Ara entrenarem els dimarts amb les grans per agafar contundència i perdre la por.

En resum partit plàcid que serveix per escalfar-se per les properes jornades, on ens jugarem el estar lluitant pels llocs capdavanters d’aquesta categoria preferent que no permet cap relaxament.