dissabte, 4 de febrer del 2012

2ª Catalana: Arenys de Mar 3 - Olesa 5

Partit complicat el jugat avui a Arenys, i ple d'incidents (amb vermella inclosa) tot i que les olesanes han controlat majoritariament el partit. 

I això que han començat marcant les jugadores d'Arenys amb una forta gardela que no ha pogut aturar l'Ariana. La resposta olesana ha estat rapida, i amb un fort xut des de fora de l'area de la Silvia, la bola s'ha escolat sota la portera pooooc a poooc (l'arbitre ho ha hagut d'anar a comprovar). Portavem cinc minuts i tornavem a tenir empat.

Com deiem el domini principal de la pista estava en les jugadores olesanes que han anat posant setge a la porteria local i han acabat caient tres gols més abans del descans per obra de la Cristina, de la Gemma (en una bona escapada per la dreta i a l'escaire), i el darrer de l'Alba Soler, on l'arbitre ha hagut de tornar a comprovar si la bola havia traspassat la linea. Així, doncs, 1-4 a la mitja part.

Poc desprès de la represa, un fort xut local ha estat desviat amb gran habilitat per la Silvia aconseguint un gran gol ... en propia porta. Era el 2-4 i tornaven les esperances locals. Aquest resultat s'ha mantigut durant gran part de la segona part, on les olesanes trobaven dificultats per entrar amb condicions a l'area de l'Arenys, que s'ha posat molt forta defensivament amb les conseqüencies que comporta el fet. L'arbitre, que ja anava calent del partit anterior (i el public també), però, no pitava gairabé res, i l'equip local ha començat a elevar el tó de les queixes. Fins que arribat un moment en que les queixes de l'entrenador local han estat castigades amb vermella (durant un temps mort). Les olesanes s'ho miraven amb cert astorament. El partit tal com anava, qui sortia perdent per l'actuació arbitral eren les olesanes (que ja anaven plenes de blaus), per això no acabaven de veure el nivell d'imprecacions que equip local i public feien sobre l'arbitre.

Total, una jugadora menys durant 4 minuts. Quan portavem 2 minuts d'aquesta inferioritat, una entrada forta a la Cristina ha estat castigada amb blava directa a una altre jugadora. Les locals es quedaven amb 2 jugadores de pista, i les olesanes tenien una falta directa al seu favor que l'encarregada de llençar-lo, la Gemma no ha pogut transformar. Tot i la superioritat numerica olesana, les visitants no han pogut marcar en els periodes d'exclusió, ajudats per una gran actuació de la portera local.

Ha acabat arribant la desena falta de l'Arenys a 2 minuts del final, que la Cristina tampoc ha transformat, però 20 segons més tard, aquesta mateixa jugadora ha pogut sentenciar en una incursió per l'esquerra marcant el 2-5. Les jugadores de l'Arenys han acabat aconseguint la falta de la Marina, la desena de les olesanes, que aquest cop si han pogut transformar, deixant el 3-5 definitiu. Quedaven 50 segons. Tots aquests darrers minuts s'han viscut amb una gran cridòria contra l'arbitre, generant un ambient molt hostil que no s'adeia amb el vist a la pista. Esperem que es calmin el anims per una propera ocasió.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortés (1), Silvia Porterias (1), Marina Montaño, Alba Basil, Alba Soler (1) i Cristina Gramunt (2).

1 comentaris:

Anònim ha dit...

pot ser que l'equip local jugués un joc una mica brut, però també cal dir que va ser en resposta a alguna de les entrades que les olesanes van fer al equip local, no tan sols vosaltres anavau plenes de blaus!.
En quan a l'actuació arbitral només cal dir que va ser lamentable.
I cal aclarir que l'expulsió, de l'entrenador estava injustificada, ja que esta en el dret d'aturar el temps mort,si aquest no s'acava, per poder reanudar inmediatament el partit, i cal dir que l'arbitre no va voler aplicar aquesta norma establerta i publicada en el reglament de l'hoquei per la FECAPA.
Així doncs, potser si que l'entrenador va pujar una mica el to, però em sembla mi, que potser va ser l'unica menera de que l'arbitre el sentis.
Amb un arbitre que es permeyt fer comentaris a les jugadores de l'estil " és que ja tenim una edat per jugar...." quan aquesta a pres mal, pot ser no se li hauria de permetre arbitre.