dilluns, 3 d’octubre del 2011

Minifem: HC Castellet 1 - Olesa 6

L’equip del MiniFem comença amb bon peu.

Ha estat un partit amè i distret pràcticament sense problemes per l'Olesa. El Castellet ha atacat un parell de vegades però tant la defensa com la portera de l'Olesa han resolt la situació. Partit molt esportiu amb resultat just.
A la primera part l'Aitana ha tingut diverses oportunitats de gol però no hi havia manera, finalment ha inaugurat el marcador amb un gol que ha trigat a arribar. Després de varies jugades l'Oliva ha fet 2 gols, acabant la primera part (0-3).

Ja en l'inici de la segona part la Clara ha marcat 2 gols,  i hi ha hagut un penal a favor nostre que la Nerea ha intentat però no ha pogut ser (els nervis s'han notat) i l'Aitana ha tancat el marcador amb un altre gol.

El gol del Castellet l'ha efectuat la jugadora Alba.

Faltes comeses: Castellet (3), Olesa (7)

Alineació Olesa: Bea perez (p), Clara Segura (2), Oliva Segura (2), Nerea Vázquez, Paula Cara, Natalia Muñoz i Aitana Laraña (2)