dijous, 14 de març del 2013

Nacional Catalana: Sferic 6 - Olesa 1

La maledicció de la Maurina continua. No hi ha forma de que surtin les coses bé a Terrassa. Al descans s'ha arribat amb un 3-0, tot i que els darres gols han estat just abans del descans. Molta pressió per part de l'Sferic, que ha aprofitat bé les seves oportunitats, mentre que les olesanes no han tingut la sort de cara en les seves ocasions. Trobavem, a més, que la Lara anava molt tocada al partit i gairabé no ha pogut jugar, esperem que es recuperi aviat.
Els dos equips han disposat de la directa de les 10 faltes, que no han aconseguit marcar.
El gol de les olesanes ha estat obra de la Cristina rematant una passada de la Silvia, tot i que cal remarcar la bona factura també d'alguns dels gols locals.
Doncs res, a esperar el partit de demà contra el Sant Cugat a veure que si porta alguna cosa més positiva.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (1), Silvia Porterias, Gemma Cortes, Marina Montaño -cinc inicial -, i Lara Jaime.

Alineació Sferic: Noelia de la Peña (p), Silvia Ferrer, Meritxell Ventura, Regina Flix, Laia Gomez, Laura Manzanares i Carla Crespo.