dimecres, 20 de març del 2013

Nacional Catalana: Olesa 1 - Sant Cugat 5

Partit desmoralitzador. Així com contra l'Sferic, l'equip es perdia en el parquet, aquesta nit a Olesa, l'equip es perdia en situacions extraesportives que han alterat la concentració de l'equip.
Evidenment, el Sant Cugat ha jugat bé la carta de l'experiencia, i ha decantat un partit que fins a 1 minut del descans aguantava amb un 0-0 revelador.

I es que el primer gol del Sant Cugat (de penal), ha vingut precedit d'un altre penal molt més clar no assenyalat  a l'area visitant quan la Silvia ha estat enganxada amb tota la patxorra a l'area impendint-li patinar.

Aquest penal, transformat en el 0-1, ha estat la primera pedra de la desfeta olesana. A la represa, el joc continuava bastant igualat, amb moltes transicions verticals i dificultats pel Sant Cugat per travessar la defensa individual olesana, però un gol de l'Elisenda en una badada defensiva a 10 minuts del final, provocant el 0-2, ha iniciat la derrota final.

Just desprès, la Cristina era derribada prop de l'area del Sant Cugat, i al intentar aixecar-se tornava a ser trabada. La falta inicial (que era la 10 del Sant Cugat) es convertia en blava, i la Cristina es preparava per llençar la directa (per ser la 10, no per que hi haguès hagut blava) fallant-la en el primer intent, i al anar a recuperar la bola darrera la porteria, ha relliscat caient a terra, degut a la presencia d'aigua (coses que "passen").

Tota aquesta situació  ha desconcertat totalment les olesanes, i tot i jugar amb tres jugadores, el Sant Cugat gracies a la Mª Rosa ha aconseguit fer el tercer gol al recuperar una bola davant l'area.
Un minut més tard, però, la Gemma clavava un escaire que donava esperances, però el Sant Cugat tornava a recuperar la quarta jugadora, i les forces es tornaven a equilibrar.

Finalment dos gols per part del Sant Cugat, fruit més del desànim que del joc,  han establert el marcador final.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Lara Jaime, Gemma Cortés (1) -cinc inicial-, Laura de la Cruz i Marina Montaño.

Alineació Sant Cugat: Merce Ribes (p), Anna Espriu (2), Elisenda Gassó (1), Blanca Soldevilla (1), Mª Rosa Tamburini (1), Carmina Tamburini, Judit Navarro i Laura de los Santos.