diumenge, 3 de març del 2013

Minifem: Olesa 8 - Manlleu 4

Gran victòria la del Minifem contra un del equips capdavanters de la competició, en un partit disputat fins a l'últim tram del partit.
Va començar el partit amb continues contrarepliques en el marcador, marcant el Manlleu i contrarestant les olesanes mitjançant l’Oliva, que va fer els 3 gols de l’Olesa. Arribant al descans amb un 3-3 que indicava l’igualat de aquesta primera meitat.
A la segona part les nostres van sortir mes serioses, i mentre que la Bea s’encarregava de desbaratar les oportunitats del Manlleu, les nostres afinaven la punteria per marcar 5 gols mes (3 més de l’Oliva, un de la Clara i un altre de la Nerea).
Destacar l’actuació de l’Oliva amb els seus sis gols, les parades de la Bea i la capacitat defensiva de l’equip. Armes que, quan estan afinades, donen resultats molt satisfactoris.
En definitiva un partit que demostra que aquest equip te potencial per classificar-se entre els sis millors de preferent (actualment es sisè) sense moltes dificultats.

Alineació Olesa: Bea (p), Clara (1), Paula, Oliva(6), Natalia(C) i Nerea(1)