diumenge, 17 de març del 2013

1ª Catalana: Bigues 3 - Olesa 3

Partit molt igualat fins el darrer moment, on les jugadores olesanes han hagut de treballar de valent per poder anar remuntant el partit ja que sempre han anat a remolc en el marcador.

Cal destacar el bon paper de l'Aitana pressionant al centre de la pista de forma molt efectiva, i tot i la seva alçada, ha aconseguit recuperar més boles que cap altre jugadora i escapar-se sola un parell de cops.

Al descans s'ha arribat am el resultat de 2 a 1, on el gol olesà ha estat obra de la Laura desprès de rebre una bona assistència de la Silvia.

A la segona part la Lara ha aconseguit empatar, però a manca de 4 minuts, les jugadores locals han tornat a avançar-se. La seva victoria semblava inminent quan, a més, les olesanes han fet la desena falta (els dos equips estaven amb 9 faltes), però aquest cop l'Ari ha estat molt agil, i ha aconseguit aturar el primer tir, i a més ha realitzat una espectacular castanya per allunyar la bola.

A manca d'un minut ha caigut la desena del Bigues i la falta l'ha executat la Lara amb molta eficàcia aconseguit l'empat que establiria el resultat definitiu.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz (1), Aitana Laraña, Silvia Porterias, Marina Montaño -cinc inicial-, Cèlia Grivé i Lara Jaime.