dimarts, 26 de febrer del 2013

Nacional Catalana: Olesa 4 - Sant Feliu 1

Partit plàcid per les jugadores olesanes, tot i que el resultat no sigui excesiu. Gols de la Cristina, la Lara (de penal) i de la Gemma.
Com que servidor no hi era, no puc fer la crònica, però el que es significatiu és que l'equip Olesà amb aquest resultat es col·loca ja en sisena posició de la classificació, i empatat a punts amb la quarta plaça, i amb la tercer (el Mataró) a tant sols 4 punts. Una excelent final de primera volta ha ressituat l'equip casi als llocs d'honor, que aquest proper cap de setmana disputaran la Copa Generalitat els 4 primers equips classificats en aquesta primera part de la lliga. Una llastima, per que només que hagessim estat una mica més al tanto en els partits inicials potser ens haguessin permés poder disputar aquesta competició que sempre se'ns resisteix, però que ja sembla dins les possibilitats de l'equip.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (1), Lara Jaime (1), Marina Montaño, Silvia Porterias i Gemma Cortés (2).

Alineació Sant Feliu: Marta Nache (p), Laia Aguilar (1), Alba Macià, Berta Busquets, Maria Miralda, Maria Colom, Clara Valls i Lidia Font.


Fotos: Jordi Cortés