dilluns, 4 de febrer del 2013

Nacional Catalana: Girona 3 - Olesa 1

El resultat potser era l'esperable a priori, però les jugadores olesanes, especialment a la segona part, han mostrat un bon joc que ha aconseguit controlar bastant bé el partit, si no fos per la renda de 3 a 0 que ha aconseguit el Girona al primer temps. Tot i la baixa de la Lara al partit, les oportunitats han estat abundants i potser algun gol que ajustés més el marcador haguès estat més just.

El partit ha estat vistós i net. El tres gols del Girona, tots a la primera part, han arribat, excepte el tercer, en jugades enrevesades i pocs lluits. Les oportunitats han estat ben repartides, però les olesanes han mostrat bastantes imprecisions que han fet decantar cap al Girona aquesta primera part.

A la segona part, les nostres jugadores s'han posat les piles, i amb una defensa individual molt àgil, han aconseguit practicament anular l'atac local, i han començat a sovintejar els robatoris de bola a mig camp i els contratacs olesans començant a posar setge a la portaria local. En un dels contratacs, a 8 minuts del final, la Cristina ha fet una bona passada al segon pal que ha rematat magistralment la Gemma, acostant el marcador. Tots els esforços posteriors, aquests han estat inutils, i es que el Girona té un bon equip, i remuntar un 3 a 0 no es senzill. Finalment s'ha quedat aquest 3 a 1, que ha quedat, com he comentat, una mica exagerat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés (1), Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Marina Montaño i Alba Soler.

Alineació Girona: Virginia Diaz, Laura Viella (1), Camile Beney,  Carla Gri, Ariadna Cabezas, Elena Ruiz, Judith Carreras i Laia Castro (2).