dissabte, 26 de gener del 2013

Nacional Catalana: Olesa 5 - Bigues i Riells 1

Bon partit i segona victoria consecutiva. A veure si l'equip comença a agafar un bon ritme desprès de l'ensopegada amb el SHUM. Festival golejador de la Cristina que ha fet 3 dels cinc gols olesans, i fins i tot ha fet el del Bigues (en propia porta). El resultat al descans era de 2 a 0.

Tot i que les contres de les vallesanes presentaven sempre perill, en general les olesanes han pogut mantenir un bon control del joc (sempre molt vertical), tot i que ha costat foradar la porteria de la Georgina. El primer gol ha estat obra de la Lara al robar una pilota al mig del camp i quedar-se sola davant la porteria visitant. Poc abans del descans, i desprès de dos travessers practicament seguits com a avís, la Cristina ha pogut clavar un bon escaire que deixava el marcador definitiu per el descans (2-0).

La represa ha estat fulminant per les olesanes, i la Cristina només ha necessitat 7 segons per fer pujar el 3-0. Un cop les BIR's s'han asserenat més, ja ha costat més acostar-se a la porteria visitant, i en un xut lateral, la Cristina ha desviat involuntariament la bola descol·locant a la Marta que ha vist com entrava la bola a la seva porteria. Era el 3-1 i quedaven 10 minuts.

S'ha entrat en un petit periode de desconcert olesà que ha donat una mica d'aire al Bigues que ha avançat les seves linies, però les olesanes finalment, quan han pogut superar les defenses, han tornat a assatjar a la porteria visitant, que s'ha traduit en dos gols més de la Cristina i de la Lara. A un minut del final uns peus de la Lara han estat castigats amb penal, que ha pogut aturar la Marta.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (3), Lara Jaime (2), Silvia Porterias, Gemma Cortés i Laura de la Cruz.

Alineació Bigues: Georgina Gervilla (p), Gisela Gervilla, Laia Iglesias, Claudia Argemí, Laura Carrillo, Marta Saldaña i Mónica Gómez.

Gols: 1-0 (Lara, 7:05), 2-0 (Cristina, 18:08). 2ª Part: 3-0 (Cristina, 0:07), 3-1 (p.p., 10:02), 4-1 (Cristina, 18:12), 5-1 (Lara, 19:44).