divendres, 18 de gener del 2013

Minifem: Olesa 1 - Vilanova 2

No ha pogut ser. Les jugadores s'han esforçat, però el Vilanova ha treballat molt bé en defensa que, junt amb la bona actuació de la portera, ha posat molt dificil a les noies de l'Albert Gramunt poder foradar la porteria vilanovina.
Una bona contra de les jugadores visitants ha inaugurat el marcador als 2 minuts de joc. La Clara ha pogut empatar el partit poc abans del descans. A la represa, tot i la pressió olesana no havia manera de fer gol, i finalment les jugadores vilanovines han aconseguit escolar la bola en l'unic forat que ha deixat la Bea al primer pal, deixant el resultat definitiu de 1 a 2 a 6 minuts del final.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Paula Cara, Natalia Muñoz, Clara Segura (1), Oliva Segura i Nerea Vazquez.