dilluns, 26 de novembre del 2012

Nacional Catalana: Olesa 3 - Mataró 3

Empat de regust amarg, ja que les olesanes controlaven el partit relativament bé, amb un 3-1 favorable a manca de 5 minuts. Però un gol molt injust i una badada han donat l'opció de l'empat al Mataró.

I es que el partit  no pintava massa bé per les jugadores olesanes, que contaven amb la baixa de la Silvia, davant un Mataró que sempre crea moltes dificultats pel gol, i es un equip molt ordenat tacticament. Però el neguit inicial s'ha girat quan s'ha vist que la solida defensa individual olesana tornava a funcionar tant implacablement com el dia del Palau, amb una Marina i una Laura que han estat molt bé durant el partit. Les coses es posaven bé quan la Cristina als 5 minuts aconseguia escolar-se a l'area mataronina i clavar per baix el primer gol del partit. Gol que er contestat per les visitants tant sols 2 minuts més tard. Tot i així, el partit es veia equilibrat i les opcions s'anaven repartint. A 4 minuts del descans un fort tret ras de la Gemma s'ha colat al fons de la xarxa ajudat per la Laura que ha interceptat bé la visió de la portera mataronina, i una mica més tard, era la Lara que clavava un fort tret en una internada per la dreta aconseguint un 3-1 moralitzant al descans.

La segona part s'ha mantingut en el mateix tó de joc, però les faltes han començat a caure, especialment del cantó olesà, i no sempre massa clares, arribant a les 9 quan mancaven 11 minuts pel final. El joc es mantenia viu, i les mataronines veient que se'ls escapava el partit han començat a presionar fort. El partit semblava, però, controlat per les jugadores olesanes fins que que un embolic a l'area local ple de rebots i que l'arbitre havia pitat com a booling, ha estat aprofitat per una jugadora del Mataró per fer entrar la pilota a la xarxa, l'arbitre ha tornat a fer sonar el xiulet, però aquest cop per pitar gol davant l'incredulitat local (per cert es el segon cop que ens passa això aquesta temporada). Gol del Mataró i rabia continguda que s'ha acabat transformant en la desena falta olesana, i que donava opcions a l'empat a manca de 4 minuts. La Marta ha pogut aturar el tir, i el partit encara quedava viu per les olesanes que veien com el Mataró pressionava per tota la pista, i finalment una bola recuperada en un rebot pel Mataró permetia xutar sense oposició a la davantera mataronina que aconseguia igualar el partit (quedaven 2 minuts).

Ara eren els dos equips els que estaven abocats a l'atac, i les olesanes al cap de pocs segons son les que provocaven la desena falta del Mataró, i l'oportunitat de posar-se per davant, però la Cristina no ha pogut transformar la falta, i el partit ha acabat en mig d'atacs i contratacs fins que ha sonat el clàxon.

Un resultat que es podria considerar bó en un inici, però que vist el partit, creiem que la victoria olesana haguès estat un objectiu ben assolible. I amb aquest, ja són tres els empats que portem a la temporada i cap victoria. Ens està costant guanyar, tot i el bon paper de l'equip als partits. La sensació del joc no és per estar al fons de la classificació i crec fermament que aviat començaran a sortir les coses.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés (1), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Marina Montaño -cinc inicial-, Laura de la Cruz.

Alineació Mataró: Erika Arellano, Juliana Chiva, Clara Rafols, Ivet Comas, Judith Gassó (1), Ona Castellví, Paula Batalla (1), i Xantal Piqué (1).