diumenge, 11 de novembre del 2012

Nacional Catalana: Olesa 0 - Palau 0


La història es repeteix, i igual que la passada temporada (partit anterior) els dos equips han tornat a acabar el partit sense gols. I es que tant pel Palau com per l'Olesa, son els unics enfrotaments a la seva història en que no hi ha hagut gols.

La causa no s'ha de de buscar en el joc, ja que els dos equips han presentat un joc viu, amb dos estils ben diferenciats. Un major control de la bola del Palau (habitual a la seva linea), però amb moltes dificultats per penetrar la desfensa individual plantejada per les jugadores locals, fet que ha impedit que tinguessin ocasions clares de gol, i les que han tingut han estat resoltes amb eficàcia per la Marta.

Mentre les olesanes han disposat de moltes més ocasions clares, amb un joc molt vertical i amb contracops i robatoris a mig camp de la bola que no han sabut resoldre. Cal dir que el partit ha estat, tot i la manca de gols, ben vistòs i molt net. Cap equip ha arribat a les 5 faltes.

Ni penals, ni faltes directes, només la bola amunt, avall i de costat per la pista intentant trobar forats on no n'hi havia. Resultat just, encara que l'afició vol gols!!

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Silvia Porterias i Marina Montaño.