dissabte, 10 de novembre del 2012

Minifem i 1ª Catalana: Divendres 13

Minifem: Olesa 4 - Vilassar 5

Queden 5 minuts per acabar el partit. Resultat: 4-1. Joc equilibrat i bona definició de les jugadores olesanes.

Però.... el Vilassar aprofitant un desconcert local notable, ha aconseguit regirar el marcador en aquest periode, per desesperació de les nostres jugadores. Coses de l'esport, però que toca la moral. Al descans el resultat era d'empat a 1.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Clara Segura (1), Oliva Segura (2), Paula Cara, Nerea Vazquez (1) i Natalia Muñoz.

1ª Catalana: Olesa 2 - Noia 3

Queden 2 minuts per acabar el partit. Resultat: 2-2. Joc equilibrat i molt dinamic. De bon veure. Però... el Noia aprofitant  la sortida d'una falta a l'escaire de l'area olesana, han fet un xut que desprès de diversos rebots ha acabat rebotant en una esquena i ha anat en orbita parabolica superant a l'Ariana que no l'ha pogut seguir amb la vista col·lant-se a la porteria. Un "xurru", vaja.

Tot i així cal dir que les jugadores del Noia s'han mostrat un equip molt competitiu i lluitador i durant una estona han sotmés a les olesanes a una pressió, de la que els ha costat deslliurar-se'n en el primer periode de la segona part.

Els gols olesans han estat obra de la Silvia,en jugada personal, i de la Marina acabant un bon contratac a la segona part.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Marina Montaño (1), Laura de la Cruz, Lara Jaime, Silvia Porterias (1) i Cèlia Grivé.

No ha estat un dia propici pel club, que veu com altres fets extraexportius van minant la fé en la federació de patinatge (i fins aqui puc llegir).

Una bona gardela de la Nerea que no va ser suficient per tornar a equilibrar el resultat