dilluns, 19 de novembre del 2012

Minifem: Cerdanyola 2 - Olesa 7 (8)

Alineació Olesa: Bea (p), Clara (1), Lucia, Paula(1), Oliva(1), Natalia(3) i Nerea(c)(2)

Després de l'últim partit, les jugadores del Olesa van sortir amb la lliçó ben estudiada. Tocava guanyar desprès de dos partits del tot anòmals i les jugadores ho tenien clar.
Però com ja va sent habitual, va ser l’equip del Cerdanyola qui va començar marcant i els fantasmes sobrevolaven sobre el pavelló del Cerdanyola. Però la Natalia i la Nerea no volien mes sorpreses i entre les dues van marcar els 5 gols en la primera part (3 la Natalia i 2 la Nerea) deixant el marcador en un 2-5 favorable a la mitja part.
La segona part va començar amb les jugadores olesanes una miqueta relaxades, però amb un parell d'arengues del mister, l’Oliva i la Clara van agafar les manilles del partit i amb 3 gols més (1 de l’Oliva, 1 de la Paula i un darrer de la Clara) van deixar el marcador còmode pels nostres interessos. Els darrers 7 minuts van ser per no fer més sang al bon rival que tenien davant, així també va tenir els seus minuts la petitona de l’equip (la Lucia) que fent de palomera va tenir la seva oportunitat de marcar en un generós pas de la Clara.
Un apunt es que l’àrbitre es va equivocar al sumar els gols olesans, i tot que estan ben assignats a cada jugadora, al fer el recompte es va oblidar un gol, posant set gols quan van ser vuit. Un error humà que no menysté el seu bon treball.
En resum, primera victòria a categoria preferent, que estem segurs no serà l’última.