dissabte, 17 de novembre del 2012

1ª Catalana: Barberà 6 - Olesa 4

Partit bastant igualat en el joc, però el Barberà ha aprofitat bé les seves ocasions, i en el inici de la segona part s'ha mostrat molt agil a les transicions agafant a les olesanes sempre a contrapeu. Al descans el resultat era de 2-1.

El primer gol local ha estat molt matiner, quan encara no portavem 30 segons, que ha agafat a tot l'equip en fred. El partit a partir d'aquest moment ha estat bastant igualat, però ha estat altre cop el Barberà el que ha tornat a marcar. Poc abans del descans, la Silvia ha culminat bé una passada de l'Alba. En aquests moments, les olesanes han tingut una serie d'oportunitats que no han sabut resoldre. El Barberà també ha tingut una opció amb una falta directa provocat per una blava (una engaxada involuntaria i bastant inocent del patí), però l'Ariana ha pogut aturar per dos cops el tir.

A la represa, ha arribat molt aviat l'empat, de part de la Gemma, però a partir d'aquest moment la cosa s'ha complicat amb un grapat d'atacs locals que acabaven amb bona punteria i resolució i que han descol·locat a les olesanes, que no han recuperat el tó fins a 5 minuts del final, quan el resultat ja era de 6 a 2. Massa tard per intentar la remuntada, tot i que la Gemma ha aconseguit dos gols més (un d'ells de falta directa per acumulació) que han definit el resultat final.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Marina Montaño, Lara Jaime, Cèlia Grivé -cinc inicial -, Alba Basil, Silvia Porterias (1) i Gemma Cortés (3).

Gols: 1-0 (Ana, 00:28), 2-0 (Ana, 11:15), 2-1 (Silvia, 13:55). 2ª Part: 2-2 (Gemma, 3:06), 3-2 (Aina, 3:55), 4-2 (Ana, 7:05), 5-2 (Aina, 9:27), 6-2 (Sara, 13:00), 6-3 (Gemma, [FD]16:49), 6-4 (Gemma, 17:48). Hi ha hagut dos "Hat tricks": de la Gemma i de l'Ana.